Treball Grupal

Treball Grupal

Activitat Oral d'Aula

Jeroglífics
La professora Pura Santacreu, en el curs de "Toponímia i mapes digitals" que formava part de la sisena comparTIC organizada per l'associació 1entretants; va exposar aquesta presentació de diapositives amb el títol de "Toponímia: paisatge de paraules" (la toponímia en l'ensenyament).
El treball grupal es mostra a continuació en format de vídeo. Cada pantalla té una durada de quatre segons.
4 comentaris:

 1. Un treball força interessant,a més, d'una gran utilitat. Pura Santacreu, professora meua en segon de Filologia Catalana, ha sabut valorar com cal la feina feta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies per participar. La professora Mercé Durà Subies ens ha posat un 10'00 en aquest treball. Però la idea va sorgir arran d'assistir el darrer dissabte vint-i-dos de març de dos mil catorze, a un curset impartit per les professores Oreto Doménech i Pura Santacreu. Pots enllaçar en el bloc d'Oreto mitjançant un "gadget" que hi situat a la columna de l'esquerre.

   Elimina
 2. Hola Edu, heu fet un bon treball. Caram!! Estic impressionada. Jo, potser, li donaria uns segons més entre cada diapositiva al llarg de la primera part explicativa, perquè es queda curt el temps per llegir la fonamentació del treball. Passa-li el vídeo a Pura, li encantarà veure'l. Si no tens el seu correu, m'escrius i jo te'l done (oretodomenech@gmail.com). Salutacions!

  ResponElimina
 3. Gràcies per participar. Ho tinc tot controlat. És cert que la passada de diapositivaes del vídeo va massa de pressa, però he fet el muntatge d'aquesta manera per a que no durara massa temps i no ocupara massa megues.
  Com que el vídeo es pot detindre en qualsevol moment per a poder llegir els textos o desxifrar els jeroglífics, pense que no hi ha massa problema en aquest aspecte.
  Sí que es veritat, que al afegir-li efectes de transició entre les diferents diapositives, el temps s'ha reduït una mica massa i convindria afegir-li un segon.
  A més hi ha una errada en la diapositiva del tauler de suro amb l'enquesta de valoració del bloc. En juliol faré totes aquestes modificacions, en tornaré a produir i el tornaré a pujar a You Tube.
  A més, també tinc pendent d'afegir al bloc els treballs que vull fer i que es fonamenten en el mapes digitals.

  ResponElimina